Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

Nada Surf-the weight is a gift/2005


Συναντήθηκαν πρώτη φορά το 1992 σε μια συναυλία των fuzztones. Από τότε η τριμελής παρέα από τη Νέα Υόρκη είναι γνωστή ως nada surf και το the weight is a gift αποτελεί τον πιο πρόσφατο δίσκο τους. Οκ, ίσως να μην πρόκειται για ένα δίσκο αριστούργημα, πάντως όμως κυμαίνεται και αυτός στο ίδιο μήκος κύματος με προηγούμενους δίσκους όπως High Low", "The promixity effect" και "Let go".

Όπως αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους στο www.myspace.com/nadasurf, The weight is a gift που δίνει απαντήσεις στη δίψα και την πλάνη, στην απληστία και στην αγάπη, στη χαρά και την απογοήτευση, και οι εποχές όπου ήσουν σχεδόν έτοιμος περνάνε..
Παίζεται μέχρι το τέλος του δίσκου σαν μια όμορφη ερωτική ιστορία. Ίσως σε ξεσηκώσει.. Ίσως σε τρομάξει, καθώς θα χαλαρώνεις στις σκέψεις σου. Και όταν πας να κοιμηθείς, ίσως ξέρεις κάτι που δεν ήξερες πριν ξυπνήσεις εκείνη τη μέρα.
Οι Nada Surf έχουν ανακοινώσει ότι μέσα στο 2008 θα κυκλοφορήσει ο νέος τους δίσκος "Time For Plan A". Μέχρι τότε μπορείτε να ακούσετε το "The Weight Is A Gift" και από την επίσημη ιστοσελίδα τους
Αξίζει πραγματικά να δείτε το video clip του "always love"
www.nadasurf.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

oh yes!
I linked your blog too, so I'll be always around here :D