Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

to lost CONTROL, when here we come..


Μιας και αναφέραμε το festival νυχτές πρεμιέρας όπου θα προβληθεί και η ταινία CONTROL που προσωπικά περιμένω πως και πως, παρακάτω εχουμε τη δημοσιευση που έχει γίνει για την υπόθεση της ταινίας. Ελπίζω η ταινία να είναι ένα ακομη 24 hour party για τις μνήμες μας αλλα και τις συμπαθειές μας..
CONTROL
Η. Βασίλειο / ΗΠΑ – Ασπρόμαυρο – Αγγλικά – 121΄
Σκηνοθεσία: Anton Corbijn, Σενάριο: Matt Greenhalgh, Φωτογραφία: Martin Ruhe, Μοντάζ: Andrew Hulme, Ηθοποιοί: Sam Riley, Samantha Morton, Craig Parkinson
Πέμπτη 27/9, Αττικόν Cinemax Class, 20.00
Από την παιδική του ηλικία στο Μάντσεστερ μέχρι την πολυσυζητημένη αυτοκτονία του στις 18 Μαϊου 1980, ο Ιαν Κέρτις πρόλαβε μέσα σε 23 χρόνια να ζήσει, να δημιουργήσει και να χαθεί σαν κομήτης. Ηγέτης του θρυλικού συγκροτήματος Joy Division, παντρεμένος από τα 19, βυθισμένος σε αλλεπάλληλες κρίσεις επιληψίας, ο Κέρτις υπήρξε κάτι παραπάνω από τον ορισμό του καταραμένου ποιητή. Ισως αυτό που αναζητά ο Αντον Κόρμπιν στο Control, ασπρόμαυρο πορτρέτο που επιχειρεί να κοιτάξει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και να ανακαλύψει τον καλλιτέχνη μέσα από την καθημερινότητά του. Προορισμένο να συγκινήσει πολύ περισσότερους από τους φαν ενός μουσικού συγκροτήματος, το φιλμ του Κόρμπιν είναι αρκετά τολμηρό ώστε να σε ταξιδέψει μέχρι τον φόβο και την παράνοια. Συμμετοχή στο Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών του Φεστιβάλ Κανών.
Anton Corbijn
Γεννήθηκε στις 20 Μαϊου 1955 στην Ολλανδία. Εχει φωτογραφίσει και γυρίσει βίντεο για συγκροτήματα όπως οι U2, οι Metallica και οι Depeche Mode.
Φιλμογραφία
2007 Control
Guest O Peter Hook, μπασίστας των Joy Division και των New Order, θα προλογήσει την ταινία. Το ίδιο βράδυ θα τον απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι σε Dj set.

1 σχόλιο:

My Family είπε...

Edison developed hearing problems at an early age. The cause of his deafness has been attributed to a bout of scarlet fever during childhood and recurring untreated middle-ear infections. Around the middle of his career Edison attributed the hearing impairment to being struck on the ears by a train conductor when his chemical laboratory in a boxcar caught fire and he was thrown off the train in Smiths Creek,chanel J12 replica watchesTesco Direct eCoupon Codes Michigan, along with his apparatus and chemicals. In his later years he modified the story to say the injury occurred when the conductor, in helping him onto a moving train, lifted him by the ears.[5][6]